Ei sen tarvitse olla ongelma!

 

Voit ottaa iästäsi 5- 10 vuotta pois. Oikealla sävyvalinnalla jossa valitaan luonnollinen mieluiten kylmä mattainen hiusväri peittämään harmaat sekä tasoittamaan omaa hiusväriä niin että myös hiukset näyttävät tuuheammilta. Yleisin moka miesten hiusten värjäämisesssä on valita liian tumma sävy. Vaalea päänahka ja tumma hius saa näyttämään ohuet hiukset vieläkin ohuemmilta.

Miesten hiuarmaat hiukset liitetään usein vanhenemiseen. Toiset kantavat harmaat hiukset ylpeydellä sillä onhan ne toisaalta myös charmikkaat.

MIKSI hiukset sitten harmaantuvat?

Kehossamme olevien melanosyyttien tehtävä on tuottaa väripigmenttejä. Melanosyyttien toiminnan hidastumisen syynä voi olla juurikin vanhentuminen mutta myös esimerkiksi hormonaalisten toimintojen muuttuminen. Nimittäin jo kolmekymmentä vuotias voi löytää hiuksistaan harmaita.

Yleensä harmaantuminen ilmestyy ensin sivuille ja siitä tasaantuu koko pään alueelle pikkuhiljaa. Tuolloin myös parrassa ja kulmakarvoissa on jo myös harmaata.sten värjäyksessä puhuisinkin ennemmin oman hiusvärin tasoittamisesta en niinkään pottamaisesta yksivärisestä hiusvärjäyksestä.

Raidoituksessa miehille valitaan nykyisin hyvin maanläheiset vaaleat sävyt keskenään. Enää ei haluta super blond värjäyksiä. Raidoituksen etuna on että saat niistä pitkän ilon sillä tyvikasvu ei ole heti seuraavan leikkaus kerran kanssa tarpeellinen. Kuinka usein sitten väri täytyy uudelleen värjätä niin sanoisin mielellään joka leikkaus kerran yhteydessä tai ainakin joka toisen. Tämä riippuu paljon minkä mittaiset hiuksesi ovat.

Ohentumisen myötä suosittelen että hiusmalli päivitettään yleensä lyhyemmäksi. Tuuheuttavat shampoot, suolasuihke ja parturisi valitsema viimeistely tuote auttavat hiuksia näyttämään tuuheammilta kuin ne ovatkaan.

 

TIIVISTETTYNÄ

Muista että harmaita hiuksia voi myös korostaa hiusvärillä tai kirkastavalla shampoolla.

Harmaat hiukset voidaan värjätä vain osittain niin että esimerkiksi vain sivuhiukset peitetään harmaista.

Miesten hiusväri valitaan parran ja kulmakarvojen sävyn mukaan.  Näin tulos on erittäin luonnollinen.

Harmaat voidaan peittää myös 100 % sesti.

Ohkaisille hiuksille voidaan tehdä paljon oikealla leikkauksella ja sävyllä.

Oikeat tuotteet lisäävät hiuksiin volyymiä ja rakennetta.

KYSY rohkeasti Studio Momentosta mitä voisimme tehdä sinun harmaantumiselle tai hiusten ohentumiselle.