Mitä mitä mitä mä puen pikkujouluihin laitanko mekon vai pitäiskö pukeutua ihan rennosti kun ne on duunin jälkeenkin eikä kerkeis millään mennä kotiin vaihtaa asua? Tätä varmasti monesti tulee mietittyä kun on pikkujouluaika.

Entä hiukset laitanko auki vai kiinni? Vai onko  helpoin tapa  varata aika kampaajaltasi  pikakampaukseen?Tänä vuonna pikkujoulukampauksissa saa olla kimalletta, nyörityksiä , lettejä ja Hollywood kiharaa.

MITÄ TARVITAAN KUN HOLLYWOOD KIHARAT TEHDÄÄN KOTONA?

  • Harjaa hiukset ja suihkuta lämpösuojaa kauttaaltaan hiuksiin. Hiusten on oltava kuivat ja puhtaat.
  • Jaa hiukset takaa kahteen osaan sivulle. Jos hiukset ovat erityisen paksut jaa ne sivuilta vielä kertaalleen kahteen osaan. Käytä apuna isoja hiusklipsejä.
  • Käytä Hollywood kiharoiden luomiseen isoa piipparia. Kieritä piipparin levyinen hiusosio piipparin ympärille ja odota 10-15 sekuntia. Laske kiharrettu osio kämmenelle ja kiinnitä pienellä klipsillä päälaelle jäähtymään. Älä missään nimessä anna kiharan valua suoraan alaspäin ennenkuin se on jäähtynyt muotoonsa. Kestävä  kaunis kihara vaatii aina jäähtymisen muotoonsa.
  • Ota seuraava osio ja jatka kunnes päälläsi on pienin klipsein kiinnitettyjä rinkuloita kauttaaltaan. Odota että kaikki ovat jäähtyneet. Noin 20 sekuntia riittää per osio.
  • Irroita klipsit ja harjaa hiukset läpi. Käytä kiinnitykseen hiuspuuteria saat näin upean volyymin hiuksiin. Halutessasi voit käyttää hiukan hiuskiinnettä saadaksesi pitoa. Älä kuitenkaan laita lakkaa paljon sillä hiuksiin tulee helposti  painoa joka latistaa kiharaa suorempaan muotoon.
  • Viimeistele Hollywood kihara look esimerkiksi Glitter myymälöistä saatavilla kulta/hopea kimalle spraylla.

Anne suosittelee:

Moroccanoil Heat styling Protection ( lämpösuoja) Täydellinen lämpösuoja ja ihana kiiltävä kihara. Ovh. 29,50€

Lanza Dry Texture Spray ( Käsittämättömän suurta volyymia, sopii loistavasti kun latvaan halutaan jätettäväksi kiharaa mutta päälliosa kaipaa suoraan hiukseen volyymia. Loisto valinta pitkälle hiukselle. 27,50€

Lanza Shine Fix kiiltosuihke joka sopii myös lämpösuojaksi. 29,50€

kiharrin_ghd2402in_ht

GHD

1454292241_blong_mallikuva_3low_res_1473155587_lanza_beautyisfearless_1